Dag en nacht persoonlijk contact 052 55 88 11
rouwcentrum@deuitvaartondernemer.be
Geemstraat 17, Hamme / Bijhuis: Dijkstraat 112, Dendermonde

Voorafregeling

Spreken over de dood. Vroeger was het een taboe, tegenwoordig steeds vaker een normale gang van zaken. Met je ouders, omdat ze op leeftijd zijn. Met je partner, omdat je elkaars wensen belangrijk vindt. Of met een van je naasten omdat ze ongeneeslijk ziek zijn en het afscheid nadert.

Bij een afscheid komt heel wat kijken. Niet alleen praktische zaken zoals begraven of cremeren, de kist, drukwerk, teksten, foto’s en muziek komen om aan bod. Het zijn juist die onderdelen die een afscheidsdienst persoonlijk en uniek maken.

Door van tevoren met elkaar in gesprek te gaan, voorkom je moeilijke keuzes kort na het overlijden. Want wat was nu weer de lievelingsjurk van je moeder? En van welke muziek hield je partner het allermeest? En met welke kosten moet je rekening houden? Een voorbespreking maakt persoonlijke wensen inzichtelijk, schept duidelijkheid en geeft rust.

Een voorbespreking bij De Uitvaartondernemer is geheel vrijblijvend en kosteloos.

De voorbespreking kan thuis plaatsvinden of bij ons in het uitvaartcentrum, waar je in alle rust een inhoudelijk en emotioneel gesprek kan voeren.

Heb je vragen of wil je meer informatie over een voorbespreking?
Neem gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak!

Sterven is verhuizen
van de wereld
naar het hart van de mensen
die van je houden.
Daar leef je verder…

-Manu Keirse-