Als jonge ondernemers openden wij eind 2016  het uitvaartcentrum in Hamme. We kozen voor een concept met afscheidskamers, een aula voor afscheidsplechtigheden én een koffietafelruimte op één locatie. Uniek voor Hamme, Dendermonde en de buurgemeenten.

Voor de inrichting vonden we de inspiratie bij de vorige bestemming van het gebouw. Elke Hammenaar en Hammenas herinnert zich Meubelen Van Malderen nog wel. Houtstructuren en -ornamenten kom je in het hele gebouw tegen. Een strak design flirt met een warme, huiselijke sfeer. Sinds april 2019 ontvangen we u ook in Dendermonde.

We zijn gediplomeerd begrafenisondernemer en afgestudeerd aan de hotelschool in Geel met jarenlange ervaring.  Bij de uitvaartondernemer gaan we steeds voor een persoonlijke aanpak tot en met de koffietafel… Het lievelingsgerecht of -drankje van uw dierbare? Wij voorzien het!

U en uw familie krijgen alle ruimte om waardig afscheid te nemen van jullie dierbare. Wij zullen u de komende dagen zorgzaam begeleiden. Uiteraard kan u na de uitvaart nog op ons rekenen.

Waarom ‘De Uitvaartondernemer’?

In de eerste plaats omdat dat is wat we – onder andere – doen. Maar meer nog omdat het om u en de overledene gaat.
Waarom dan onszelf fier portretteren op de startpagina van deze website? Of de zaak naar onszelf noemen?