Bij de uitvaartondernemer geven we u “ruimte voor afscheid”. We stellen ons uitvaartcentrum open voor de tijd dat u nodig acht om afscheid te nemen van uw dierbare. Alle aandacht gaat op zulke momenten naar u en uw dierbare.

Ontvangstruimten

We beschikken over meerdere plaatsen waar we met u een vertrouwelijk en intiem gesprek kunnen houden.

U vindt bij ons een ruim assortiment aan kisten, urnen, bloemen, assierraden en grafmonumenten.  Je kan uiteraard nog een keuze maken uit een cataloog, maar kiezen in onze winkel én toonzaal gaat net iets vlotter. Wij adviseren u ook in graf- of  urnenveldzerken. Voor natuurbloemen werken we samen met een lokale partner.

Verzorgingsruimte

In ons uitvaartcentrum doen we er alles aan om uw dierbare in de beste omstandigheden te laten verblijven.  We houden rekening houden met uw wensen bij de persoonlijke verzorging en de kleding van de overledene. We gebruiken daarbij aangepaste en uitstekend goede producten en wanneer u dit wenst gebruiken we bijvoorbeeld de favoriete lippenstift of nagellak van moeder.

Familie- en rouwkamers

In deze kamers kan u in alle rust uw dierbare één of meerdere bezoeken brengen. Ook aan vrienden, buren en kennissen kan u de mogelijkheid bieden om een laatste groet te brengen.

Aula

Dankzij onze aula en de koffietafelruimte in ons rouwcentrum kan het afscheid op één en dezelfde locatie plaatsvinden. We stellen onze aula ter beschikking voor een afscheidsplechtigheid, welke (geloofs)overtuiging u en uw familie ook hebben.  Een christelijke gebedsdienst of een burgerlijk afscheid, of waarom niet volgens uw manier?

Bij De Uitvaartondernemer zullen we elke keer weer bijstaan in uw keuze.

Koffietafel

Onze koffietafelruimte bevindt zich eveneens in ons rouwcentrum. We ervaren dat de nabestaanden behoefte hebben om traditioneel nog even samen te zijn om troost bij elkaar te vinden, maar ook om herinneringen op te halen.

We kunnen voor u een traditionele koffietafel of een luxueuzer buffet voorzien. Wij stellen u graag onze standaardformule voor, maar uiteraard zijn andere formules bespreekbaar.

Drukwerk

Dankzij onze eigen druklijn kunnen we heel wat soorten en modellen aan drukwerk voorstellen. Rouwbrieven, nagedachtenisprentjes en eventueel bedankingskaartjes worden u doorgaans binnen de kortst mogelijke tijd bezorgd.  Een eigen idee of voorstel? Leg het ons voor. Wij werken het graag samen met u uit!